BMS-Consulting.hu - háttérkép

BMS-Consulting.hu

Irányítási Rendszerkarbantartás

 

Sok esetben tapasztaljuk azt, hogy a felkészített és tanúsított cégekhez a tanácsadó már nem jár vissza. Ennek több oka is lehet, akár a tanácsadóval, akár pénzügyi feltételekkel voltak gondok, de az is lehet, hogy egyszerűen csak megszakadt a kapcsolat valamilyen egyéb oknál fogva.

 

Ebben az esetben a sikeres felügyeleti auditra való felkészülés érdekében szükség lehet egy egyszeri, vagy egy folyamatos havi karbantartásra.

Az egyszeri karbantartás, amennyiben szükséges, a legtöbbször a minőségügyi rendszer átnézését és részleges átalakítását jelenti olyan módon, hogy minél inkább a meglévő rendszer és a dokumentáció a való élethez, és a praktikus megoldásokhoz közelítsen.

A rendszer egyszeri átalakítással járó karbantartása az új rendszerek építésével megegyező folyamat olyan módon, hogy a már meglévő, jól alkalmazott dokumentációkat átemeljük az újba, néhány új praktikus megoldást vezetünk be, és a legtöbb esetben egy sor nem kényelmes megoldást megszüntetünk.

 

A folyamatos karbantartási szerződések szintén a legtöbb alkalommal egy egyszeri átnézéssel, egy kisebb átalakítással és a rendszeres havi odafigyelésből állnak úgy, hogy a rendszer bármely pillanatban megfeleljen a vonatkozó szabványkövetelményeknek.

 

Webhelyünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen:

* bms-consulting@bms-consulting.hu

Copyright F BMS-Consulting Bt.

Utolsó módosítás: 2012.08.19.

Minőségirányítási rendszer

Környezetirányítási rendszer

MEBIR Rendszer

Információbiztonság

HACCP Rendszer

Élelmiszerbiztonság

Rendszerkarbantartás

Belső auditok elvégzése

FMEA Hibamód és Hatáselemzés

Aktuális

Visszajelzés

Keresés

Linkajánló

BMS-Consulting.hu cégembléma
Budapest

Irányítsuk az eseményeket, vagy az események fognak  irányítani minket!