BMS-Consulting.hu - háttérkép

BMS-Consulting.hu

A BMS-Consulting Bt. jövőképe

 

Magyarországon az irányítási rendszerek építésében elismert kis vállalkozás leszünk, alaptevékenységünk változatlan módon a három alapterület köré épül fel.

●    Irányítási rendszerek építése

●    Oktatások, tréningek elvégzése

●    Egészségmegőrzési szolgáltatások

 

Ügyfeleinket a már meglévő ügyfeleink ajánlásai alapján találjuk meg, melyben professzionális ügyfélszolgálatunk is segít.

Legfőbb ügyfeleink a kis és közepes vállalkozások, ahol új irányítási rendszereket építünk illetve átalakítunk, oktatásokat, tréningeket szervezünk.

A magánemberek területén ajánlások útján újabb ügyfeleket nyerünk meg folyamatosan.

 

A cégméret alapvetően változatlanul a kisvállalkozások kategóriájába tartozik 5-10 fős alkalmazotti létszámmal, míg egy nagyobb projektszervezet létrehozáshoz minőségi munkát végző, kipróbált alvállalkozók támogatnak minket.

A munkatársaink és a cégvezetés jövedelme is magasan az átlag felett van, ami azt is jelenti, hogy különböző csapatépítő jellegű összejöveteleket tudunk szervezni folyamatosan.

 

Az irányítási rendszerek építése területén minden független tanúsító szervezet szívesen dolgozik velünk, mivel már ismert, hogy amit a mi cégünk elvégzett, az könnyen tanúsítható.

 

Üzletági szervezetünkben önálló mozgástere van az üzletágaknak, világos kompetenciák, és célorientált menedzsment jellemzi vezetésünket. Folyamataink hatékonyak és nem bürokratikusak. Vállalatunkat tanulási képesség, rugalmasság jellemzi. Hatékonyságunk növelése hozzájárul eredményességünk javulásához.

 

Budapest, 2006. május 04.

 

Ácsné Cseh Ildikó

cégtulajdonos

Webhelyünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen:

* bms-consulting@bms-consulting.hu

Copyright F BMS-Consulting Bt.

Utolsó módosítás: 2012.08.19.

Cégbemutatás

Küldetésünk

Jövőképünk

Irányítási Rendszerünk

Tevékenységi ábra

Névjegyek

Cseh Ildikó cégtulajdonos

Ács Lajos cégvezető

Aktuális

Visszajelzés

Keresés

Linkajánló

BMS-Consulting.hu cégembléma

Rendszerben gondolkozunk

Budapest