BMS-Consulting.hu - háttérkép

BMS-Consulting.hu

HACCP Rendszerépítés

 

Az élelmiszerek előállításával és forgalmazásával foglalkozó cégek részére 2001 januártól kötelező a HACCP rendszerek kialakítása.

 

A HACCP az angol Hazard Analysis Critical Control Points szavakból készült mozaikszó. Magyarul: Veszélyelemzés, kritikus szabályozási pontok.

 

Az élelmiszer fogyasztók, vagyis mindannyiunk védelmében minden élelmiszerrel foglalkozó cégnek:

●  Higiénikusan és biztonságosan kell dolgozni

●  Fel kell mérni, hogy tevékenysége során keletkezhet-e fogyasztót károsító vagy mérgező anyag

●  Alkalmaz-e olyan intézkedéseket melyek a veszélyszintet, a kockázatot a lehető legkisebb mértékűre csökkentse

 

Ha higiénikus körülmények között gyártott, forgalmazott, előkészített és felszolgált ételt akar, akkor győződjön meg arról, hogy kedvenc étterme, péke és büféje rendelkezik-e használható HACCP rendszerrel.

Webhelyünkkel kapcsolatos kérdéseit és észrevételeit várjuk a következő címen:

* bms-consulting@bms-consulting.hu

Copyright F BMS-Consulting Bt.

Utolsó módosítás: 2012.08.19.

Minőségirányítási rendszer

Környezetirányítási rendszer

MEBIR Rendszer

Információbiztonság

HACCP Rendszer

Élelmiszerbiztonság

Rendszerkarbantartás

Belső auditok elvégzése

FMEA Hibamód és Hatáselemzés

Aktuális

Visszajelzés

Keresés

Linkajánló

BMS-Consulting.hu cégembléma
Budapest

Irányítsuk az eseményeket, vagy az események fognak  irányítani minket!